Julskinkesnittar på vörtbröd med senapskräm och grönkål

5 röster
10 m
6 snittar
Julskinkesnittar på vörtbröd med senapskräm och grönkål
Foto: Catarina König

Snabba, enkla och goda snittar till julmys och glöggkvällar! Lite mindre och lite lyxigare än den klassiska skinkmackan. 

Visa mer
10 m
6 snittar
6 portioner

Du behöver

  • 6 skiva julvört
  • 3 skiva julskinka
  • smör, att breda på brödet

Senapskräm

  • 0,5 dl majonnäs
  • 1-2 msk grovkornig senap
  • honung (efter smak)
  • salt (efter smak)

garnityr

  • grönkål
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Stansa ut rundlar av vörtbrödet. Bred på lite smör på vardera brödbit.
  2. Skär julskinkan i mindre bitar och lägg lite snyggt uppe på varje brödbit.
  3. Klicka på senapskrämen och dekorera med ett litet blad grönkål eller persilja
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...