Julskinkesnittar på vörtbröd med senapskräm och grönkål

Julskinkesnittar på vörtbröd med senapskräm och grönkål
Foto: Catarina König
Catarina König
Catarina König

Julskinkesnittar på vörtbröd med senapskräm och grönkål

5

8 ingredienser

10 m

Snabba, enkla och goda snittar till julmys och glöggkvällar! Lite mindre och lite lyxigare än den klassiska skinkmackan. 

Ingredienser

portioner6 snittar
  • 6 skivor julvört
  • 3 skivor julskinka
  • smör, att breda på brödet

Senapskräm

  • 0,5 dl majonnäs
  • 1-2 msk grovkornig senap
  • honung (efter smak)
  • salt (efter smak)

garnityr

  • grönkål

Gör så här

  1. Stansa ut rundlar av vörtbrödet. Bred på lite smör på vardera brödbit.
  2. Skär julskinkan i mindre bitar och lägg lite snyggt uppe på varje brödbit.
  3. Klicka på senapskrämen och dekorera med ett litet blad grönkål eller persilja