Julskinkesnittar på vörtbröd med senapskräm och grönkål

Julskinkesnittar på vörtbröd med senapskräm och grönkål
Foto: Catarina König
Catarina König
Catarina König

Julskinkesnittar på vörtbröd med senapskräm och grönkål

5

3 steg att laga

8 ingredienser

10 m

Snabba, enkla och goda snittar till julmys och glöggkvällar! Lite mindre och lite lyxigare än den klassiska skinkmackan. 

Ingredienser

portioner6 snittar
  • 6 skiva julvört
  • 3 skiva julskinka
  • smör, att breda på brödet

Senapskräm

  • 0,5 dl majonnäs
  • 1-2 msk grovkornig senap
  • honung (efter smak)
  • salt (efter smak)

garnityr

  • grönkål

Gör så här

  1. Stansa ut rundlar av vörtbrödet. Bred på lite smör på vardera brödbit.
  2. Skär julskinkan i mindre bitar och lägg lite snyggt uppe på varje brödbit.
  3. Klicka på senapskrämen och dekorera med ett litet blad grönkål eller persilja
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Kycklingfilé med vitkålsgratäng

Hälsosam nystart!

6 smarta tips för att hitta motivationen

Läs mer