Jessicas snabba bruschetta
Jessicas snabba bruschetta
8 ingredienser
10 m
"Om du ska göra det här receptet till många så rosta bröden med olivolja i ugnen. Dra vitlöksklyftan lätt över bröden och lägg drm sedan på ett stort fat.
Ha tomathacket i en skål vid sidan så får varje gäst toppa sin brödskiva precis när de ska äta.
Eller så klickar du på samtidigt som du häller upp drinken. Så ser du fyra personer komma, klicka på fyra och häll upp fyra glas." /Jessica Frej
Se Jessica Frej laga receptet

Ingredienser
- 0,5 baguette
- olivolja
- 1 klyfta vitlök
- 4-5 tomater
- 1 kruka basilika (kan ersättas med 2 msk pesto)
- olivolja
- salt
- svartpeppar
Gör så här
- Skiva baguetten.
- Rosta brödet i ugnen med lite olivolja ovanpå eller stek i en panna med olivolja.
- Salta och peppra brödskivorna lite.
- Dra vitlöksklyftan mycket lätt mot brödskivorna.
- Hacka tomat och basilika och blanda ihop. Smaksätt med olivolja och svartpeppar. Tillsätt inget salt för då vätskar sig tomaterna.
- Har du bråttom så köp crostini och tapenad istället, det blir lika gott!