Jennys baconlindade dadlar och grönkålschips

Jennys baconlindade dadlar och grönkålschips

3

6 ingredienser

Jennys glöggmingelrecept med två olika tiltugg.

Ingredienser

Baconlindade dadlar

  • 2 förp bacon
  • 1 förp dadlar

Grönkålschips

  • 1 förp grönkål
  • 1-2 citroner (efter smak)
  • olivolja
  • flingsalt

Gör så här

  1. Baconlindade dadlar
    Plocka ut kärnan ur dadlarna. Linda in i bacon och sätt i en tandpetare.
  2. Lägg på bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen, 225 grader i 12-15 minuter eller tills baconet är knaprigt.
  3. Grönkålschips
    Häll ut grönkålen på bakplåtspapper. Blanda med citronsaft, olivolja och flingsalt. Baka i ugnen på 150 grader tills kålen blivit krispig.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Elon Nordanro handtag

Skapa ett personligt kök!

Belysning, köksö och handtag - här är tipsen till ett personligare kök

Läs mer