I samarbete med PAUL OCH THOM

Het korvstroganoff med salsiccia och röd peperoni

3 röster
30 m
4
Het korvstroganoff med salsiccia och röd peperoni
Foto: Köket

Den klassiska vardagsmiddagen får nytt sting med salsiccia och peperoni!

Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 pkt Paul&Thom Salsiccia
  • smör och/eller olja till stekning
  • 400 g krossade tomater
  • 1,5 dl vatten
  • 1 buljongtärning
  • salt och svartpeppar
  • 0,5 kruka oregano
  • 1 msk vispgrädde
  • 1 burk Paul&Thom röda pepperoni, färskostfyllda
  • 1 burk Paul&Thom kalamata oliver

Gör så här

  1. Hacka lök och vitlök. Dela ner salsiccian i stora slantar. Hetta upp en stekpanna med smör och/eller olja och fräs lök och vitlök. Tillför korven när löken börjat svettas. Fräs i någon minut och slå sedan över krossade tomater, vatten och lägg i en buljongtärning. Låt allt koka upp och puttra i några minuter. Hacka ner nästan all oregano och tillför tillsammans med grädden. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med att tillföra de färskostfyllda pepperonin, oliverna och toppa med färsk oregano.
3 april 2018

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept