Lemon Poppy Seed Cupcake Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg, vanilj och socker pösigt.
Smält smör, blanda med mjölk och häll detta i äggmeten.
Vänd ner de torra ingredienserna samt vallmofrön.
Tillsätt rivet skal och saft från citronen.
Fyll 12 formar med muffinssmet. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Frosting Blanda allt till frostingen (sikta ner florsockret). Spritsa cupcakesen när de svalnat och strö på vallmofrön.
Banana/Cocnut Cupcakes Bered grundsmeten som ovan men istället för vallmofrön tillsätt mosad banan och kokos.
Fyll 12 formar med muffinssmet. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Blanda allt till frostingen (sikta ner florsockret). Spritsa cupcakesen när de svalnat och dekorera med bananchips och stora kokosflingor.
Black and White cupcakes Ugnsvärme: 175 grader.
Vispa ägg, vanilj och socker pösigt.
Smält smör och blanda med kaffe och gräddfil. Häll detta i äggsmeten.
Vänd ner de torra ingredienserna samt hackad mörk choklad (spara 25 g att riva över sen). Fyll 12 formar med muffinssmet och grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Vit chokladfrosting Smält vit choklad och låt svalna något, rör ihop med färskosten.
Spritsa cupcakesen när de svalnat och strö på lite strössel och rispad choklad.