Havregrynsgröt, Kristina Anderssons recept

Havregrynsgröt, Kristina Anderssons recept
Foto: Bianca Brandon-Cox

Havregrynsgröt, Kristina Anderssons recept

8

5 ingredienser

En mättande och bra frukost på havregrynsgröt med fiberhusk, färska bär och kokta ägg.

Recept från boken ”Bli blodsockersmart” av Kristina Andersson.

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 msk fiberhusk
  • ca 1,5 dl blandade bär
  • 2 dl mjölk (valfri)
  • 2 ägg

Gör så här

  1. Koka havregrynen enligt anvisningar på paketet. Blanda ner fiberhusken i gröten när den är klar.
  2. Servera med bär, mjölk och två kokta ägg.
TIPS!
läs mer
Räksallad med grön sparris och citroninlagd avokadoNY

16 fräscha vårrecept

Enkelt och hälsosamt

Läs mer