Klassisk köpekebab i all ära, men den här vegetariska kebaben på halloumi är oslagbar! Servera i wraps med grönsaker, hemgjord kebabsås, picklad lök och pommes.
Skiva löken fint. Koka upp vatten, socker och ättika i en kastrull. Dra av från värmen och lägg ner löken. Låt svalna och ställ in i kylen fram till servering.
Halloumikebab
Skär halloumin i tunna strimlor i lite olika storlekar. Lägg halloumistrimlorna i en ugnsform och blanda om med kebabkrydda och olja. Tillaga i ugnen i 15-20 minuter eller tills halloumin har fått färg och börjar bli lite krispig.
Kebabsås
Rör samman alla ingredienser till kebabsåsen. Smaka av med mer kryddor eller sriracha om du önskar.
Servering
Strimla salladen, skiva lök, gurka och dela tomaterna. Montera wraps med tortillabröd, grönsakerna, halloumikebab och såsen. Servera eventuellt till pommes om du önskar.