Grönsakspytt

0 röster
4
Grönsakspytt
Foto: TV4

Pytt går att laga på de flesta grönsaker och rotfrukter. Svamp passar också bra att tillsätta.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 morot
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 200 g färska champinjoner
  • 0,5 rödlök
  • 2 msk rapsolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt och malen svartpeppar

Till servering:

  • fefferoni

Gör så här

  1. Ansa champinjonerna. Skär dem i tärningar. Lägg i kall stekpanna och låt vattnet koka bort. Tillsätt 1 msk olja och fräs svampen. Ta upp och lägg åt sidan.
  2. Ansa aubergine och zucchini och skala moroten. Tärna i _ cm tärningar. Skala och hacka löken. Fräs löken i olja. Fräs morot, aubergine och zucchini i olja. Tillsätt svampen och låt den fräsa med.
  3. Skala vitlöksklyftan och pressa ner. Krydda med salt och peppar. Servera genast med fefferoni.
26 januari 2009

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept