Grön tortillapizza med kronärtskocka och pecorino

39 röster
20 m
4

Vegetarisk pizza på tortillabröd, toppad med mozzarella, spenat, kronärtskocka och pecorino!

Visa mer
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • ca 400 g kronärtskockshjärtan
  • 2 tomater
  • 2 dl crème fraiche
  • 4 tortillabröd
  • 70 g bladspenat
  • 200 g mozzarellaost
  • salt och peppar
  • 50 g pecorino
  • 0,5 kruka färsk basilika

Gör så här

  1. Halvera kronärtskockorna och skiva tomaterna.
  2. Bred ut crème fraichen på tortillabröden. Fördela tomater, bladspenat, kronärtskocka över tortillan. Smula över mozzarella och krydda med lite salt och peppar.
  3. Lägg pizzorna på två plåtar, 2 pizzor på varje.
  4. Grädda i ugnen i ca 7 min eller tills pizzorna fått fin färg. Hyvla över pecorino och lägg på några basilikablad innan servering.
23 augusti 2016

Laddar fler recept