Grön tortillapizza med kronärtskocka och pecorino
Grön tortillapizza med kronärtskocka och pecorino
10 ingredienser
20 m
Vegetarisk pizza på tortillabröd, toppad med mozzarella, spenat, kronärtskocka och pecorino!
Se Köket.se laga receptet

Ingredienser
- ca 400 g kronärtskockshjärta
- 2 tomater
- 2 dl crème fraîche
- 4 tortillabröd
- 70 g bladspenat
- 200 g mozzarellaost
- salt
- peppar
- 50 g pecorinoost
- 0,5 kruka färsk basilika
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Halvera kronärtskockorna och skiva tomaterna.
- Bred ut crème fraichen på tortillabröden. Fördela tomater, bladspenat, kronärtskocka över tortillan. Smula över mozzarella och krydda med lite salt och peppar.
- Lägg pizzorna på två plåtar, 2 pizzor på varje.
- Grädda i ugnen i ca 7 min eller tills pizzorna fått fin färg. Hyvla över pecorino och lägg på några basilikablad innan servering.