Grillknyten med ädelost

Grillknyten med ädelost
Foto: TV4

Här är variationsmöjligheterna oändliga! Alla sorters färskost smakar toppen i dessa knyten. Pröva gärna en ört eller vitlöksost. De kan även stekas i panna och då kan man även späda stekskyn med en skvätt grädde och på så vis ta vara på den goda osten som smälter och rinner ut! Servera med sallad och pressad potatis.

26 januari 2009
4

Du behöver

  • 8 st små lövbiffar
  • paprikapulver
  • 140 g ädelost
  • ev. 1 msk konjak
  • salt och peppar
  • grillolja till pensling

Gör så här

  1. Krydda biffarna med salt, peppar och paprika.
  2. Rör osten mjuk, ev. med lite konjak.
  3. Lägg ca 1 msk på varje biff, rulla ihop och fäst med tandpetare.
  4. Pensla med grillolja, vänd dem över glöden tills de känns klara.
  5. Lök och tomater till.
Kommentera receptet

Fler goda recept