Börja med att göra chilioljan så att den är klar. Värm olivolja och sesamolja till den nästan ryker. Dra från värmen och lägg i riven vitlök och gochugaru, rör om. Låt svalna något och tillsätt japansk soja och balsamvinäger.
Dela 1 zucchini på längden och skär den sen i så tunna skivor du kan, gärna med mandolin. Ställ åt sidan. Skär 2 zucchini i tjocka skivor (ca 2 cm) på diagonalen. Pensla med lite olivolja, salta och peppra.
Salta och peppra köttet på båda sidor. Grilla till den stekgrad du gillar (jag gillar 48-50 grader rare). Grilla även de tjocka zucchiniskivorna och det vita på salladslöken. Grilla brödet tills det blivit frasigt och fått fin färg.
Låt köttet vila i 5-10 minuter. Fördela under tiden den grillade zucchinin och salladslöken på serveringstallrikar. Lägg upp den råa zucchinin samt det gröna av salladslöken bredvid det grillade.
Skiva upp köttet och lägg på den grillade zucchinin. Ringla på chilioljan och toppa med burrata. Ringla lite extra chiliolja på burratan. Toppa med sesamfrön och gräslök. Servera genast med det grillade frasiga brödet till.