Grillad Chorizo med grönkål

Grillad Chorizo med grönkål

1

5 steg att laga

10 ingredienser

20 m

Varma Bistro Brioche hot dog buns med chorizokorv, grönkål och grovkorning senap är en rätt fylld av smak och textur. En riktigt lyxig men snabblagad korv i bröd helt enkelt!

korvbrodsbagarn_bistro_hot_dog

Testa Korvbrödsbagarns produkter!

Snabbt, enkelt och supergott med bröd från Korvbrödsbagarn.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 4 Bistro Brioche hot dog buns
  • 4 chorizokorvar
  • 150 g grönkål, strimlad (svartkål eller savoykål,)
  • 1 rödlök, skivad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1-2 tsk honung
  • salt
  • peppar
  • olivolja

Till servering

  • grovkornig senap

Gör så här

  1. Stek upp kålen i lite olivolja på låg temperatur.
  2. Tillsätt rödlöken när kålen börjat mjukna och smaksätt med vinäger, honung, salt och peppar. Värm på låg temperatur i ca 5 minuter.
  3. Stek eller grilla korvarna.
  4. Rosta brödet och lägg i alla ingredienser.
  5. Servera med en god grovkornig senap.
TIPS!
läs mer
Halloumi och grön hoummusroll

Tips från Korvbrödsbagarn!

Se fler härliga recept

Läs mer