Glutenfri ugnspannkaka

Glutenfri ugnspannkaka
Foto: köket.se

Glutenfri ugnspannkaka

7 ingredienser

25 m

Här är ett enkelt och gott recept på glutenfri ugnspannkaka - en klassiker som alltid är lika god!

BOB Bara bär & frukt
Bob Bara bär sylt

BOB Bara bär & frukt

BOB Bara bär & frukt – 100% från bär och frukt. Inget tillsatt socker, utan sötningsmedel och inga tillsatser.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1,5 dl havremjöl (glutenfritt)
  • 1,5 dl majsmjöl
  • 0,75 tsk salt
  • 6 ägg
  • 2 dl mjölk
  • smör, till formen

Servering

  • BOB BARA BÄR & Frukt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjölerna och salt i en bunke. Vispa sedan ner ägg och mjölk
  2. .
  3. Smörj en ugnsform (ca 25×30 cm) med smör. Häll i smeten och grädda pannkakan i cirka 20-25 minuter.
  4. Servera med BOB Bara Bär & frukt.
TIPS!
Fler tips från BOB!
Pannkaksburgare BOB

Fler tips från BOB!

Pannkakor, våfflor, bakverk och lekfulla tips! Här hittar du fler recept från BOB.

Läs mer