Smula sönder jästen, värm vattnet och lös jästen i vattnet. Tillsätt olja och salt. Rör ner mixen och blanda ihop. Låt degen jäsa ca 30 minuter.
Häll passerade tomater, tomatpuré, salt, peppar och socker i en kastrull. Ge röran ett uppkok och låt sedan puttra på svag värme i 2 minuter. Ställ åt sidan. Skiva champinjonerna och lägg i kall stekpanna. Sätt p värmen och låt pannan bli varm. Låt champinjonerna svettas ut det mesta av vattnet i pannan under omrörning. Skär paprikan i tunna strimlor och skiva de svarta oliverna.
Värm ugnen till 225°. Ta matolja på händerna och forma den kladdiga degen till 4 pizzabottnar på bakplåtspapper. Bre på av tomatsåsen och strö över riven ost. Lägg på salami, champinjoner, paprika och strö över fläskfärsen. Grädda i ca 20 minuter.
Glutenfri panpizza med salami och fläskfärs | Köket.se