Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Fyllda fiskfiléer
Foto: TV4
Fyllda fiskfiléer
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Köket.se
7
ingredienser
Lättlagad smalmat. Kan serveras med ris eller pressad potatis
Hälsomat
Snabbt
Ingredienser
portioner
600 g frysta plattfiskfiléer (el färska)
1 förp champinjoner, skivad [ca 200 g]
1 purjolök
1-2 dl fiskbuljong, av tärning
salt
peppar
persilja
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Låt champinjonerna rinna av. Strimla purjon och fräs den med svampen.
Krydda fisken med salt och peppar. Lägg på lite svamp och lök på varje filé och rulla ihop. Lägg rulladerna tätt med skarven nedåt i en låg panna.
Koka upp vatten och buljongtärning. Slå över fisken och sjud sakta under lock tills fisken är klar. Strö på persilja.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut