Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Frusen ansjovisgrädde
Foto: TV4
Frusen ansjovisgrädde
1
Spara
Av:
Köket.se
4
ingredienser
Passa på att prova en ny rätt på julbordet.
Brunch
Buffémat
Ingredienser
ca 200 g ansjovisfilé
4 dl vispgrädde
1 knippe gräslök
svartpeppar, nymalen
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Finhacka de avrunna ansjovisfiléerna.
Vispa grädden hårt och blanda sen ner ansjovis och hackad gräslök. Krydda med svartpeppar och slå upp i en eller flera formar.
Ställ i frysen. Serveras halvtinad med nyklippt gräslök över.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut