Frukosttoast med krämigaste äggröran

Russell Hobbs Frukosttoast med krämig äggröra
Foto: Köket

Frukosttoast med krämigaste äggröran

6 ingredienser

20 min

Perfekt rostad toast som toppas med lyxig äggröra gjord med parmesan och brynt smör. En vinnar-frukost!

läs mer
Russell Hobbs Attentiv brödrost miljö

Russell Hobbs tipsar!

Med Attentiv Brödrost och dess Expert Color Sense-teknik får du perfekt rostat bröd varje gång!

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 100 g smör, + till stekning
  • 6 ägg
  • 100 g parmesanost
  • salt, efter smak
  • peppar, efter smak
  • 4 skivor bröd

Gör så här

  1. Bryn smöret på medelhög värme i en kastrull. Vispa kontinuerligt så det inte bränns. När det börjar dofta gott och nötigt är smöret klart. Ställ åt sidan.
  2. Knäck ägg i en bunke och vispa försiktigt ihop dem med en gaffel.
  3. Smält en klick smör i en stekpanna på medelvärme. Häll ner äggsmeten och låt den försiktigt värmas under ständig omrörning. Om äggröran stelnar snabbt, ta bort den från plattan och rör ett tag utan värme. Ta bort stekpannan från plattan när äggröran fortfarande känns lite för lös.
  4. Finriv parmesan och rör ner det i äggröran tillsammans med hälften av smöret. Om äggröran blir för lös, värm på den lite till tills den har önskad konsistens. Salta och peppra efter smak.
  5. Rosta brödet till perfekt rostgrad i din Russell Hobbs Attentiv Brödrost. Lägg på den varma äggröran och toppa med resten av det bryta smöret samt riven parmesan. Servera direkt!
TIPS!
läs mer
Russell Hobbs Scones med citrusmarmelad och ingefärste_ny

Fler goda frukostrecept från Russell Hobbs!

Toast med krämig äggröra eller lyxiga scones med ingefärste? Låt dig inspireras!

Läs mer