Fixa snyggaste påskdukningen i guld och pasteller

Glöm grälla påskfjädrar, mesiga harar och hönsiga tuppar! Här hittar du inspiration till påskens och vårens finaste dukning.

Trött på kitchig påsk? Tänk nytt och skapa vårkänsla med isiga pasteller och varma metaller som guld, mässing eller koppar. Så snyggt! Här är några inspirerande tips.

Mer påskdukning till bra priser i butiken >>

Våga mixa och matcha


Dags att uppdatera porslinet hemma? Mixa och matcha olika mönster i samma färgskala för en stilren men intressant och rolig dukning!

Tallrikar från Potter Jo, House doctor och andra roliga märken >> 

Praktisk och snygg förvaring

Finns det något bättre än snygg förvaring? Och visst blir man så tacksam när någon kommer på middag med en vacker burk full med godis - istället för en flaska vin? 

House doctor har en underbar puderrosa serie... >> 

...och även riktigt bra klassiska glasburkar >> 

Skäm bort dina gäster

Tips: Bjud på en välkomstdrink med dekorativ sockerkant. Doppa glasets kant i limesaft och doppa sedan på ett fat med socker. Servera i glas med vackra veck, från Rosendahl Grand Cru. Den stilrena kannan kommer från Eva Solo och blomvasen är från House doctor. Och: de gooooodaste godisäggen någonsin, en perfekt påskpresent från Haupt choklad >>

Supersöta äggkoppar

Alltså, ingen påsk utan ägg och äggkoppar! Smaken är som baken, gillar du retrokoppar i plast, stilrena i metall, klassiker i glas, färgglada eller blommiga? 

Äggkoppar i alla former och färger >>

Klassisk Stelton i ny färg


Varför bara använda de olika vinglasen till vin? Servera en god kaffedrink till efterrätt i vackra Iittalaglas. Har du middagsgäster, koka kaffet i förväg och håll det varmt i den snyggaste av snygga termosar från Stelton såklart.

Köp den fina mässingskannan här >>

Porslin som gör dig glad


Bästa Instagramporslinet - och ja - galet snyggt i verkligheten också! Det isigt blå porslinet från danska House doctor älskas av såväl matstylister som hemmakockar. 

 Här kan du köpa tallrikarna >>

Smått och gott till påsk


Det finns inget bättre än lyxigt godis och exklusiv choklad! Hos Kökets favoriter hittar du det allra godaste från Lakritsfabriken, Haupt lakrits, Nicolas Vahé, Valrhona, Vivani och Simply chocolate. 

Kika in på vår godishylla - vilken är din favorit? >>