Fixa den perfekta grillfesten!

Grillen är igång, kvällsljuset är magiskt, myggen irriterar och välkomstdrinken står redo.
Så vad är då de enkla knepen för att få till en rolig, avslappnad fest med massor av god mat & dryck?

1. Kylda drycker

En välkomstdrink eller ett bål är en perfekt start på kvällen. Men oftast är kylskåpet fyllt till bredden med mat. Det bäst beprövade tipset för kyld dryck är en balja full med is – den håller drycken kyld i timmar!

2. Dryck för alla smaker >>

På vår dryckessida hittar du allt läskande för festen, från bål till klassiska drinkar, och alkoholfritt såklart!

3. Få perfekt fyr på grillen

Tända grillen kan vara ett irriterande moment som slutar med att man öser på tändvätska (och köttet tar smak!). Använd istället en grillgaffel som ligger och tar fyr i kolen, eller ett tändrör – oerhört effektivt!

4. Tips på bästa fest & grillmaten >>

Det bästa är att göra rätter som gäster kan plocka ihop själva. Grillade knyten, matiga sallader, burgare, mycket såser och röror. Här får du massor av oslagbara tips till grillkvällen!
Sponsrat innehåll

5. Marinera snabbt och enkelt!

Prova den här effektiva snabbmarineraren från butiken Kökets favoriter. Den öppnar upp porerna i köttet, marinerar och mörar på bara några minuter!

6. Skräm bort myggen!

Mygg i mängder kan verkligen förstöra en hel kväll! Mygg hatar vitlök, persilja, lavendel och rosmarin. Så duka upp med vackra ört– och blomkrukor. I badrummet kan du ha lavendeltvål och på bordet lite lavendelolja att smörja armar och ben med. Under borden ställer du citrondoftande myggspiraler och skivad vitlök på fat. Lössittande kläder är också bra.

Fler grilltips!