Fixa den perfekta grillfesten!

Grillen är igång, kvällsljuset är magiskt, myggen irriterar och välkomstdrinken står redo.
Så vad är då de enkla knepen för att få till en rolig, avslappnad fest med massor av god mat & dryck?

1. Kylda drycker

Dryck på kylning
En välkomstdrink eller ett bål är en perfekt start på kvällen. Men oftast är kylskåpet fyllt till bredden med mat. Det bäst beprövade tipset för kyld dryck är en balja full med is – den håller drycken kyld i timmar!

2. Tips på bästa fest & grillmaten >>

Det bästa är att göra rätter som gäster kan plocka ihop själva. Grillade knyten, matiga sallader, burgare, mycket såser och röror. Här får du massor av oslagbara tips till grillkvällen!

3. Dryck för alla smaker >>

På vår dryckessida hittar du allt läskande för festen, från bål till klassiska drinkar, och alkoholfritt såklart!

4. Få perfekt fyr på grillen

Tända grillen kan vara ett irriterande moment som slutar med att man öser på tändvätska (och köttet tar smak!). Använd istället en grillgaffel som ligger och tar fyr i kolen, eller ett tändrör – oerhört effektivt!

5. Skräm bort myggen!

Mygg i mängder kan verkligen förstöra en hel kväll! Mygg hatar vitlök, persilja, lavendel och rosmarin. Så duka upp med vackra ört– och blomkrukor.

6. Tips på bästa "nattamaten" >>

Ha mysiga plädar redo i en korg, sköna låtlistor på Spotify och lite roliga spel och lekar för rastlösa små kroppar. Lite snacks är ett måste! En charkbricka med massor av godsaker är ett uppskattat inslag på kvällen. Prova PAUL & THOMs delikatesser - här finns något för alla smaker!