• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Fiskarns pasta

fiskarns pasta
Foto: Tv4

Fiskarns pasta

5 steg att laga

8 ingredienser

20 m

Rustik och härlig rätt på rensouvas som steks tillsammans med lök och bacon. Med färsk tomat och pasta blir det här en enkel men riktigt god rätt som går snabbt att laga.

Ingredienser

portioner2 portioner
  • 200-300 g rensouvas
  • 1 förp bacon
  • 1 gul lök
  • 2 dl crème fraîche
  • salt
  • peppar

Servering

  • 1 tomat
  • 2 port pasta

Gör så här

  1. Plockas isär och fräs souvasen.
  2. Skiva bacon i lagom stora skivor och fräs med sonvasen.
  3. Finhacka sedan löken och fräs även den tillsammans med bacon och souvasen.
  4. Blanda ner crème fraîche och salta och peppra efter smak.
  5. Servering
    Servera rensouvasen med finhackade tomater och pasta.