Fina fiskens gryta

0 röster
4
Fina fiskens gryta
Foto: TV4

En trevlig vardagsgryta som kan lagas med de flesta fisksorter.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 300 g spättafilé
  • 300 g torskfilé
  • 2 st små gula lökar
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 1 burk hela tomater
  • 1 st lagerblad
  • 2 dl fiskbuljong
  • salt och svartpeppar
  • 1 liten burk musslor i vatten

Gör så här

  1. Fräs löken blank i lite olja i en gryta. Tillsätt avrunna tomater och lagerblad och sjud i 5 minuter.
  2. Dela fiskfiléerna i stora bitar och lägg i. Krydda och slå på buljongen. Sjud fisken klar 5-7 minuter. Lägg över de avrunna musslorna och hetta upp.
26 januari 2009

laddar fler recept

Laddar fler recept