Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Fina fiskens gryta
Foto: TV4
Fina fiskens gryta
0
Spara
Av:
Köket.se
10
ingredienser
En trevlig vardagsgryta som kan lagas med de flesta fisksorter.
Grytor
Hälsomat
Ingredienser
300 g rödspättafilé
300 g torskfilé
2 gula lökar (små)
1 klyfta vitlök, hackad
1 förp tomat
1 lagerblad
2 dl fiskbuljong
salt
svartpeppar
1 förp musslor i vatten
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Fräs löken blank i lite olja i en gryta. Tillsätt avrunna tomater och lagerblad och sjud i 5 minuter.
Dela fiskfiléerna i stora bitar och lägg i. Krydda och slå på buljongen. Sjud fisken klar 5-7 minuter. Lägg över de avrunna musslorna och hetta upp.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut