Eggs Benedict-burgare

Foto: Köket.se
Eggs Benedict-burgare
7 ingredienser
30 min
Den ultimata frukosten, eller varför inte som en lyxig brunch? Här förvandlar vi klassikern Eggs Benedict till en ljuvlig hamburgare!
Testa Korvbrödsbagarns produkter!

Testa Korvbrödsbagarns produkter!
Snabbt, enkelt och supergott med Double sesam burger bun från Korvbrödsbagarn.
Läs mer
Ingredienser
- 8 ägg
- 8 msk ättiksprit 12 %
- 4 Korvbrödsbagarn Double sesam burger bun
- 12 skivor rökt skinka
- 2 dl hollandaisesås
Till garnering
- gräslök
- paprikapulver
Gör så här
Pochera ägg
- Koka upp vatten i en rymlig kastrull. Tillsätt ättikssprit.
- Stäng av plattan med kokande vatten.
- Bilda en virvel i vattnet med hjälp av en sked. Knäck ett ägg i en kopp och sänk ner koppen i kastrullen så att ägget slungas med i virveln.
- Låt dra i cirka 3 minuter.
- Ta därefter upp ägget med en hålslev och lägg upp på flat tallrik. Upprepa med alla ägg.
Burgaren
- Rosta hamburgerbröden så att de får fin färg och blir frasiga.
- Montera burgaren med 3 skivor skinka, en klick hollandaisesås, två ägg och mer hollandaisesås. Dekorera med paprikapulver och gräslök.
TIPS!
Tips från Korvbrödsbagarn!

Tips från Korvbrödsbagarn!
Här hittar du fler goda recept på hamburgare
Läs mer