I samarbete med God Morgon

Drömmer du också om frukost på sängen?

Har du aldrig upplevt frukost på sängen?
Då måste du prova!
Här är 5 enkla tips för en lyxig morgonstund.

Drömmer du också om en skön, slapp morgon med frukost på sängen? Att få vakna upp en kall vintermorgon och få ligga kvar under det varma täcket. Äta frukost, läsa lite... och sedan få slumra till igen. Det är vardagslyx!

Här är 5 enkla tips för en härlig frukoststund i sängen!

1. Glöm smulorna

Är du orolig för smulor, spill eller massor av hoppiga barnsben i sängen? Ha en frukostbricka med höga kanter, välj låga, breda glas och djupa tallrikar. Använd gärna en sängbricka med ben, då har du fritt spelrum för benen.

2. Förbered kvällen innan.

Har du ingen som bjuder dig på frukost - bjud dig själv! Förbered frukosten så gott det går kvällen innan. Overnight oats är både gott och enkelt att göra i förväg. Prova det här gudomligt goda receptet på Overnight oats med bland annat havregryn, chiafrön, mjölk och juice.

3. Lyxfrukost

Vill du ha en riktig lyxfrukost? Satsa på dessa försvinnande goda morotspannkakor. Förenkla morgonen och förbered pannkakssmeten kvällen innan. Morotspannkakor är ett mycket uppskattat frukostrecept, speciellt om du har barn!

4. Schrub

"Schrub" är den senaste trenden i juicevärlden. Schrub innehåller vinäger som anses vara bra för tarmfloran. Det här enkla receptet på Schrub med hallon och apelsin kan bli din nya frukostfavorit!

5. Energiboost

För dig som inte vill äta varmt på morgonen är denna Frozen smoothie bowl en härlig start på dagen. Ta dina frysta favoritfrukter och mixa med din favoritjuice från
God Morgon - vips har du en riktigt svalkande energiboost att kickstarta morgonen med.

Goda frukostrecept