Dragonkyckling med choronsås

0 röster
4
Dragonkyckling med choronsås
Foto: TV4

Choronsås är helt enkelt bearnaisesås smaksatt med tomatpuré. Passar fint ihop med den färska dragonen till kycklingen.

Visa mer
4

Du behöver

  • 1 kyckling, delad i halvor
  • salt och peppar
  • 1-2 msk färsk dragon
  • 3 msk smör
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1 msk pressad citron

Sås:

  • 2 dl färdig bearnaisesås
  • 1 dl crème fraiche
  • 1-2 msk tomatpuré

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och slå i soja och citron. Krydda kycklingen med salt och peppar runtom. Lägg i ugnsform. Pensla smöret över och strö på dragon.
  2. Stek kycklingen klar mitt i ugnen ca 40 min.
  3. Blanda såsen och smaka av den. Servera den till kycklingen. Kokt ris till.
26 januari 2009
Box på köpet

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept