Fiskspett med nudlar
Fiskspett med nudlar
8 ingredienser
Nudlar är en bra vardagsrätt, det går snabbt och är billigt. Piffa upp med ett fiskspett till!
PATRICK EKWALLS MATKASSE
MEN detta VILL jag gärna äta:
Favoriträtt är absolut ostron, alla former av skaldjur och rätt mycket vit fisk. Gillar grönsaker och typiska asiatiska kryddor.
Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Bra take-away från restuarang...annars har jag inga drömmar.
− Ostron 3st ca 30:-
− Kolja ca 20:-
− Citrongräs ca 10:-
− Kumquats ca 10:-
− Tamarillo ca 10:-
− Lila romanesco ca 10:-
− Mini aburgine ca 10:-
− Kokos mjölk ca 12:-
− Nudlar ca 5:-
TOTAL: 137:-
Ingredienser
- 200 g odlad torsk, i bitar
- 1 auberginskal strimlat
- 1 förp nudlar med buljong
- 0,5 kruka citrongräs
- 4 kvistar koriander
- strösocker
- 0,5 urgröpt endive
- majsolja
Gör så här
- Koka nudlarna. Stek endivesalladen i socker, majsolja och salt/peppar.
- Stek auberginskalen och häll i de färdigkokta nudlarna i pannan.
- Trä fiskbitarna på fisken på citrongräset, strö koriander över och sätt in i ugn på 120 grader i 5 minuter.
- Servera tillsammans.