Hokifilé med bulgur

Hokifilé med bulgur
Danyel Couet profilbild
Danyel Couet profilbild

Hokifilé med bulgur

0

5 ingredienser

Ugnsbakad hokifilé med bulgur.

LINDA BENGTZINGS MATKASSE

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Apelsiner, jordgubbar. För/energidrink.Sen är det nog tonfiskfilé, kycklingfilé, god lagrad ost till såsen, bulgur, Coctailtomater, ruccola, parmesan…chokladpudding, vispgrädde och banan!
− Hokifilé ca 30:-
− Stark ost ca 20:-
− Bulgur ca 5:-
− Mörk choklad ca 20:-
− Jordgubbar ca 20:-
− Ruccola ca 10:-
− Cocktail tomater ca 10:-
TOTAL: 115:-

Ingredienser

portioner2
  • 2 port bulgur (se mängd på paketet)
  • 2 schalottenlökar
  • 2 msk citronsaft
  • 2 msk olivolja
  • 1 förp Hokifilé (upptinad)

Gör så här

  1. Koka bulgur, blanda bulgur med skivad charlottenlök i ringar. Smaksätt med salt, peppar, 1 msk citronjuice och 1 msk olivolja. Ugnsbaka fisken på 180 grader i 4 minuter.
  2. Lägg upp och servera.