Ugnsbakade päron med chokladtryffel
Ugnsbakade päron med chokladtryffel
6 ingredienser
En fruktig efterrätt med mjuka päron och valfri chokladtryffel som bakas i ugn.
TINA THÖRNERS MATKASSE
Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Där ska det finnas grönsaker, fisk-skaldjur, potatis, vitt vin, grädde, annorlunda kryddor
− Aborre ca 30:-
− Krabbkött burk 170g ca 15:-
− Timjan ca 10:-
− Potatis ca 5:-
− Emmenthaler ca 20:-
− Oliver dela på burk ca 15:-
− Squash ca 10:-
− Tomat ca 5:-
− Päron ca 5:-
− Vitt bröd ca 5:-
− Snaps, tomtebloss, praliner
TOTALT: 120:-
Ingredienser
- 4 päron, skalade halva
- 4 runda chokladtryfflar
- 2 msk kakao
- 1 msk florsocker
- 1 msk vitt vin
- 2 msk grädde
Gör så här
- Baka av päronen i ugn tills mjuka i 150 grader lägg i chokladtryfflar och värm en stund till.
- Koka upp kakao med florsocker, vitt vin och grädde.
- Servera!