Cornflakeschoklad

koket.se
Cornflakeschoklad
Jessica Frej
Jessica Frej

Cornflakeschoklad

3 ingredienser

15 m + tid i kyl

"Här är tanken att du kan använda olika sorters flingor som du har slattar av i skåpet och som kanske ändå inte skulle gå åt. Du kan ta cornflakes, granola eller något annat. Med fördel kan man blanda sorter. Sen smälter du choklad, då kan du också ta av det du har hemma.
Pudra gärna godiset med ätbart glitter, florsocker eller kakao för extra piff." /Jessica Frej

Se Jessica Frej laga receptet

logo

Ingredienser

portioner stycken
  • 150 g mörk choklad
  • 5 dl cornflakes (eller granola)
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Smält chokladen.
  2. Blanda choklad med flingsalt och valfria flingor.
  3. Klicka ut smeten i 30 små pappersformar.
  4. Låt stelna i kylskåpet.