Valfläsk

0 röster

Ett fläsk som tillagas över natten och som sedan toppas med nudlar och en röra på mango och tomat.

Visa mer

Du behöver

  • 0,5 kg sidfläsk
  • 0,5 dl koriander
  • 0,5 tsk hel nejlika
  • 0,5 msk malen ingefära
  • salt
  • 1 förp sobanudlar
  • 1 mango
  • 2 bifftomater
  • 1 tsk sesamfrön
  • 1 msk sesamolja
  • 0,5 knippe koriander
  • sriracha
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Fläsk
    Blanda kryddorna.
  2. Gnid in fläsket med kryddmixen och salt.
  3. Bryn fläsket.
  4. Baka i ugn på 80 grader över natten, ca tio timmar.
  5. Låt fläsket svalna.
  6. Skiva tunt och stek på hör värme innan servering.
  7. Nudlar
    Koka nudlar.
  8. Skär mango och tomat i tärningar.
  9. Blanda sesamolja, sesamfrö och schirassås.
  10. Vänd runt nudlarna i oljeblandningen och servera till fläsket.
  11. Toppa med mango och tomat.
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...