Varma persikohalvor med smält choklad och vaniljkräm
Varma persikohalvor med smält choklad och vaniljkräm
4 ingredienser
Härligt varma persikor med smält choklad. Underbar efterrätt att servera tillsammans med vaniljkräm.
BENJAMIN WAHLGREN MATKASSE
Duktig i köket carbonara själv. Äggröra varje morgon.
Gillar INTE grönsaker. Inte godis och läsk, älskar dock choklad.
PASTA älskar han!
DRÖMKASSE!
− Bacon ca 10:-
− Mozzarella ca 20:-
− Ägg ca 5:-
− Parmesan ca 20:-
− Pasta Biggoli spagetti fast tjockare ca 5:-
− Parma ca 20:-
− Ruccola ca 10:-
− Persika (burk) ca 10:-
− Nobless ( rosa) ca 20:-
TOTAL: 120:-
Ingredienser
- 4 persikohalvor (burk)
- 8 nobless (chokladflan från kartong)
Vaniljkräm:
- 1 dl crème fraîche
- 1 msk vaniljsocker
Gör så här
- Lägg upp persikorna i smörad form.
- Lägg över 2 chokladflarn över varje halva.
- Värm i ugn 180 grader till chokladen smält.
- Rör ihop vaniljkrämen.
- Lägg persikorna på tallrik och servera med vaniljkrämen.