Ugnsrostad ananas med smak av vanilj, kanel och honung
Ugnsrostad ananas med smak av vanilj, kanel och honung
4 ingredienser
Enkel dessert med rostad ananas garnerad med florsocker.
DAVID BEXELIUS MATKASSE
MEN detta VILL jag gärna äta:
Jag är stor älskare av italiensk mat, hela medlhavet funkar. Är galen i sushi. Bearnaisse är världens bästa sås. Jag gillar sås.
Din "dröm-matkasse" vad finns i den?
Lax, fjällröding(gillar fisk), hummer, många spanska hårdostar, persilja, paprika, ingredienser till färsk pasta, gott bröd, torkat renkött. Men det viktigaste är vad som finns i
− Röding/regnbåbe ca 40:-
− Paprika röd – lila - gul ca 20:-
− Persilja ca 10:-
− Ägg ca 10:-
− Mandel potatis ca 10:-
− Baskisk hård ost, får + get ca 20:-
− Lime ca 5:-
− Vanilj&kanel stång ca 10:-
− Ananas, halv ca 10:-
TOTAL: 135:-
SKOJKASSE
Färdig Bearneise
Pommes
Lövbit
1 Gurka
Chokladsås + big pack glass
Ingredienser
- 2 malen kanel
- 1 vaniljstång
- 0,5 ananas
- 0,5 dl honung, flytande
Gör så här
- Skär ananasen i ca 2 cm x 2 cm stora kuber, vänd runt i flytande honung med urskrapad vaniljstång, kanel och honung.
- In i ugnen i ca 10 min eller tills mjuka.
- Ta ut och trä på spett, strö över florsocker och servera.