Lägg alla torra ingredienser i en bunke och blanda ihop.
Tärna smöret och ha i det i bunken. Arbeta ihop, bara precis till det blir en deg. Det är viktigt att smöret verkligen är mjukt och rumstempererat, annars kommer degen att bli smulig.
Dela degen i 30 lika stora delar. Rulla till jämna bollar. Fördela bollarna på en plåt.
Grädda grottorna i mitten av ugnen i 15-20 minuter.
Medan kakorna fortfarande är varma gör du en grop i varje kaka med hjälp av skaftet på en slickepott eller liknande, låt svalna på plåten.
Fyll varje grop med karamelliserad mjölk, använd gärna en spritspåse. Ställ in plåten i kylskåpet medan du smälter mjölkchokladen.
Ringla smält choklad över varje kaka. Garnera med flingsalt så snart mjölkchokladen börjat stelna lite.
Servera direkt eller förvara i lufttät burk i kylskåpet.