Chèvrebollar med nötter, tranbär, rosmarin & honung

NYHET
Chèvrebollar med nötter och honung ny
Foto: Angelica Söderberg
Catarina König KM2023
Catarina König KM2023

Chèvrebollar med nötter, tranbär, rosmarin & honung

6 ingredienser

30 min

Försvinnande goda tilltugg som med fördel serveras till advent, eller som tilltugg på självaste julafton. Det här tilltugget funkar faktiskt utmärkt att bjuda på under hela hösten - mums!

Stolt sponsor IKEA

Ikea tipsar - allt för jul och advent!
Sponsrat
Ikea jul promoruta

Ikea tipsar - allt för jul och advent!

Duka upp till en härlig julmiddag eller ett mysigt adventsmingel. Hos Ikea hittar du alla tillbehör!

Läs mer

Inköpslista till programmet
Tillsammans i köket header utan logo

Inköpslista till programmet

Här kan du se var alla produkter kommer ifrån i programmet "Tillsammans i köket med Catarina och Filippa"

Läs mer

Se Catarina König laga receptet

logo

Ingredienser

4 - 6 portioner
  • 200-250 g chèvreost (getost utan kant)
  • 1 dl valnötter, hackade
  • 0,5 dl pistagenötter, skalade och hackade
  • 0,5 dl torkade tranbär
  • 1 msk färsk rosmarin, finhackad
  • 1-2 msk flytande honung

Gör så här

  1. Hacka valnötter och pistagenötter och lägg i en skål ihop med torkade tranbär. Är tranbären stora så skär ned dem också lite innan det blandas.
  2. Finhacka rosmarin.
  3. Forma önskat stora bollar av Chèvreosten (som en munsbit) och rulla i nötmixen. Lägg på ett fat och toppa med finhackad rosmarin.
  4. Ringla över honung och strö lite flingsalt över. Servera!
TIPS!
Tillsammans i köket
Tillsammans i köket header utan logo

Tillsammans i köket

På TV4 Play kan du se alla avsnitt med Catarina och Filippa

Läs mer