Charlotta Malhotras Pan con chocolate

Charlotta Malhotras Pan con chocolate
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Charlotta Malhotra
Charlotta Malhotra

Charlotta Malhotras Pan con chocolate

0

5 steg att laga

9 ingredienser

Chokladbröd!

Tips!
Supergott till champagne!

Ingredienser

portioner6 portioner
  • 0,5 baguette
  • 100 g mörk choklad
  • 2 msk smör
  • 0,75 dl vispgrädde
  • olivolja
  • 1 msk honung
  • flingsalt
  • 0,5 msk smör
  • 1 nypa chiliflakes

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär brödet i cirka en centimeter tjocka skivor. Pensla brödskivorna med smält smör och olivolja. Strö på lite flingsalt. Rosta brödskivorna gyllene i ugnen och låt svalna.
  3. Finhacka chokladen i en matberedare. Koka upp vispgrädden med honungen och häll över chokladen samtidigt som matberedaren är igång.
  4. Tillsätt smör och chiliflakes och arbeta tills chokladkrämen är helt slät.
  5. Lägg en klick chokladkräm på varje brödskiva. Ringla över lite olivolja och toppa med flingsalt.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Elon - diskmaskin bild

Så rengör du diskmaskinen!

Här är smarta tips hur du enkelt rengör diskmaskinen

Läs mer