Bruschetta med krämig Burrata

Bruschetta med krämig burrata
Foto: Granaloro

Bruschetta med krämig Burrata

8 ingredienser

15 m

En magisk bruschetta som du gör klart på femton minuter. Använd ett extra gott bröd och toppa med rikligt av den krämiga Burratan.

Ingredienser

portioner
  • 8 skivor bröd, gärna levain
  • 2 msk pinjenötter
  • 8 soltorkade tomater i olja
  • 4 msk pesto
  • 250 g Granarolo Burrata [2 förp]
  • färsk timjan
  • flingsalt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Skär brödet i skivor och rosta några minuter på båda sidorna i en stekpanna.
  2. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna (vakta noga, de bränns lätt).
  3. Skär tomaterna i mindre bitar.
  4. Bred pesto på brödet, lägg på soltorkad tomat och Granarolo Burrata som du river i mindre bitar. Strö över pinjenötter och några kvistar timjan. Avsluta med lite flingsalt och några drag med pepparkvarnen.
TIPS!
Italienska tips från Granarolo!
Pizza bianca med svartkål och mozzarella

Italienska tips från Granarolo!

Goda middagar med ricotta, burrata, mozzarella och Quattrocento

Läs mer