Bruschetta med Burrata, prosciutto och het honung

Foto: Köket.se
Bruschetta med Burrata, prosciutto och het honung
8 ingredienser
10 m
Den här bruschettan är ett måste i sommar! Imponera med dessa till brunchen eller som en god förrätt. Varning för beroendeframkallande smakkombination.
Ingredienser
- 4 skivor surdegsbröd
- olivolja
- 2 Granarolo Burrata
- 125 g prosciutto
- 2 msk honung
- 0,5 tsk chiliflakes
- flingsalt
- svartpeppar
Gör så här
- Stek brödskivorna i olivolja i en stekpanna tills de fått fin färg och en frasig yta.
- Blanda ihop honung och chiliflakes.
- Lägg på prosciutto på varje bruschetta och sedan en halv krämig Burrata över. Ringla över den heta honungen, olivolja, flingsalt och svartpeppar.
TIPS!
Snabba middagstips från Catarina König

Snabba middagstips från Catarina König
Få fler snabba, enkla rätter som ger vardagen lite guldkant
Läs mer
Italienska tips från Granarolo!

Italienska tips från Granarolo!
Goda middagar med ricotta, burrata, mozzarella och Quattrocento
Läs mer