Bruschetta med Burrata, prosciutto och het honung

Bruschetta med burrata, prosciutto och het honung Granarolo
Foto: Köket.se

Bruschetta med Burrata, prosciutto och het honung

8 ingredienser

10 m

Den här bruschettan är ett måste i sommar! Imponera med dessa till brunchen eller som en god förrätt. Varning för beroendeframkallande smakkombination.

Granarolo Burrata
Granarolo burrata_2023

Granarolo Burrata

Burrata är en Mozzarella som vi fyllt med en krämig blandning av grädde och Mozzarellastrimlor, en Mozzarella extra allt helt enkelt.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 4 skivor surdegsbröd
  • olivolja
  • 2 Granarolo Burrata
  • 125 g prosciutto
  • 2 msk honung
  • 0,5 tsk chiliflakes
  • flingsalt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Stek brödskivorna i olivolja i en stekpanna tills de fått fin färg och en frasig yta.
  2. Blanda ihop honung och chiliflakes.
  3. Lägg på prosciutto på varje bruschetta och sedan en halv krämig Burrata över. Ringla över den heta honungen, olivolja, flingsalt och svartpeppar.
TIPS!
Snabba middagstips från Catarina König
Mini-bruschetta med Quattrocentokräm

Snabba middagstips från Catarina König

Få fler snabba, enkla rätter som ger vardagen lite guldkant

Läs mer

Italienska tips från Granarolo!
Italiensk pastasallad med mozzarella Granarolo

Italienska tips från Granarolo!

Goda middagar med ricotta, burrata, mozzarella och Quattrocento

Läs mer