Bookmaker toast

Bookmaker toast
Foto: Jessica Frej
Jessica Frej
Jessica Frej

Bookmaker toast

4

11 ingredienser

Matig macka med stekt biff, senapsmajonnäs, äggulor och färskriven pepparrot.

Ingredienser

portioner mackor
  • 2 skivor surdegsbröd
  • 200 g biff (eller oxfilé)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk grovkornig senap
  • 0,5 msk dijonsenap
  • 2 blad huvudsallad
  • 2 äggulor
  • 4 msk färsk pepparrot, riven
  • salt
  • svartpeppar
  • smör, att steka i

Gör så här

  1. Rosta brödet.
  2. Hetta upp en stekpanna. Salta och peppra köttet. Stek köttet på hög värme så de får fin yta till önskad stek grad.
  3. Blanda majonnäs med senapssorterna. Bred majonnäskrämen på brödet.
  4. Lägg sallad på. Lägg på köttet. Toppa med riven pepparrot och äggula.