Bookmaker toast

2 röster
2 mackor
Bookmaker toast
Foto: Jessica Frej

Matig macka med stekt biff, senapsmajonnäs, äggulor och färskriven pepparrot.

Visa mer
2 mackor

Du behöver

  • 2 skivor surdegsbröd
  • 200 g biff eller oxfilé
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk grov senap
  • 0,5 msk dijonsenap
  • 2 blad huvudsallad
  • 2 äggulor
  • 4 msk pepparrot, färskriven
  • salt och svartpeppar
  • smör, att steka i

Gör så här

  1. Rosta brödet.
  2. Hetta upp en stekpanna. Salta och peppra köttet. Stek köttet på hög värme så de får fin yta till önskad stek grad.
  3. Blanda majonnäs med senapssorterna. Bred majonnäskrämen på brödet.
  4. Lägg sallad på. Lägg på köttet. Toppa med riven pepparrot och äggula.
8 november 2016
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept