I samarbete med PAUL OCH THOM

BBQ-Pizza med sparris, salladslök och serrano

1 röst
15 m
2
BBQ-Pizza med sparris, salladslök och serrano
Foto: Köket

Inget säger fest som en pizza! Testa att byta ut tomatsåsen mot BBQ-sås nästa gång du gör pizza - det blir farligt gott! 

Visa mer
15 m
2

Du behöver

  • 1 pizzadeg
  • 1 dl Paul&Thom Smokey BBQ
  • 1 boll mozzarella
  • 1 dl parmesan, riven
  • 2-3 sparrisar
  • 5 körsbärstomater
  • 2 salladslökar
  • 1 förp Serrano
  • rucola

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Kalva ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut ett lager Paul&Thom Smokey BBQ. Riv över mozzarellan och parmesanosten.
  3. Grädda i ugnen i ca 10 minuter eller tills pizzan fått fin färg.
  4. Hyvla sparrisen med en potatisskalare, klyfta tomaterna och skiva salladslöken. Sprid ut serrano, tomater, salladslök och sparris över pizzan. Avsluta eventuellt med lite rucola.
25 april 2018
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept