Magiskt goda bananpannkakor med choklad, toppade med lönnsirap och cheesecakekräm. Passa på att servera som lyxig helgfrukost när du har ett gäng övermogna bananer hemma!
Med mångsidigheten hos Philadelphia har du alltid möjlighet att trolla fram en riktigt god måltid!
Läs mer
Ingredienser
Pannkakor
3 bananer (mogna)
4 ägg
1 dl vetemjöl
100 g mörk choklad, hackad
0,5 krm salt
smör, till stekning
Philadelphiakräm
200 g Philadelphia Original
1 dl vispgrädde
1 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
Servering
lönnsirap
1 dl hasselnötter, rostade och hackade
Gör så här
Vispa ihop Philadelphia och vispgrädde till en fluffig smet med elvisp. Tillsätt florsockret och vaniljsockret vänd försiktigt ihop till en jämn smet med hjälp av en slickepott. Ställ in i kyl fram till servering.
Mixa bananerna tillsammans med äggen i en bunke. Tillsätt mjöl, hackad choklad och en nypa salt. Blanda till en jämn smet.
Stek små fina pannkakor gyllene i smör. Servera pannkakorna med Philadelphiakrämen, lönnsirap och hackade hasselnötter