Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Apelsingelé med druvor
Foto: TV4
Apelsingelé med druvor
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Köket.se
6
ingredienser
Lättsamt gott.
Fest
Ingredienser
portioner
4 dl apelsinsaft, pressad
3 hela apelsiner
0,5 citron, pressad saft
4 gelatinblad
1 vindruvsklase, delade
2 dl vispgrädde
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skär några nålfina strimlor av apelsinskalet till dekoration innan de skalas och skärs i skinnfria klyftor.
Lägg gelatinet i lite kallt vatten 5 min. Fiska upp de och smält på låg värme. Låt svalna.
Blanda apelsinsaften med citron och ev. lite socker. Rör ner gelatinet. Fördela frukten i skålar, slå på saften och låt det stelna i kylen.
Servera med en klick vispad grädde och några skalstrimlor.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut