Cashewnötssmörsrullar med kalkonpastrami och tahinidressing

3 röster

Smarriga snittar med tunt skivat kalkonkött och cashewnötssmör.

Kalkonpastramin kan även uteslutas om du vill ha vegetariskt.
Se fler recept från

Du är vad du äter


Visa mer

Du behöver

  • 6 skiva kalkonpastrami med örtkryddor
  • 6 romansalladsblad
  • 4 stjälk salladslök, finhackade
  • 2 msk rödlök, finhackad
  • 1 morot, finriven

Cashewnötssmör

  • 2 dl cashewnötter
  • 1 msk sesamfrön
  • 1 msk olivolja

dressing

  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk tahinipasta
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Lägg ut ett blad romansallad, lägg på kalkonpastramin.
  2. Lägg i lite av löken samt moroten.
  3. Klicka på cashewnötssmöret.
  4. Avsluta med att ringla över lite av dressingen.
  5. Rulla ihop och montera samman med en tandpetare.
  6. Cashewnötssmör
    Kör till en slät massa med en stavmixer eller i en matberedare.
  7. Dressing
    Rör ihop i en skål och servera till rullarna.

Laddar fler recept...