Cashewnötssmörsrullar med kalkonpastrami och tahinidressing

Cashewnötssmörsrullar med kalkonpastrami och tahinidressing
Foto: TV4
Anna Skipper
Anna Skipper

Cashewnötssmörsrullar med kalkonpastrami och tahinidressing

10 ingredienser

Smarriga snittar med tunt skivat kalkonkött och cashewnötssmör.

Kalkonpastramin kan även uteslutas om du vill ha vegetariskt.

Ingredienser

  • 6 skivor kalkonpastrami med örtkryddor
  • 6 romansalladsblad
  • 4 stjälkar salladslök, finhackade
  • 2 msk rödlök, finhackad
  • 1 morot, finriven

Cashewnötssmör

  • 2 dl cashewnötter
  • 1 msk sesamfrön
  • 1 msk olivolja

dressing

  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk tahinipasta

Gör så här

  1. Lägg ut ett blad romansallad, lägg på kalkonpastramin.
  2. Lägg i lite av löken samt moroten.
  3. Klicka på cashewnötssmöret.
  4. Avsluta med att ringla över lite av dressingen.
  5. Rulla ihop och montera samman med en tandpetare.

Cashewnötssmör

  1. Kör till en slät massa med en stavmixer eller i en matberedare.

Dressing

  1. Rör ihop i en skål och servera till rullarna.