Cashewnötssmörsrullar med kalkonpastrami och tahinidressing

Cashewnötssmörsrullar med kalkonpastrami och tahinidressing
Foto: TV4
Anna Skipper
Anna Skipper

Cashewnötssmörsrullar med kalkonpastrami och tahinidressing

3

10 ingredienser

Smarriga snittar med tunt skivat kalkonkött och cashewnötssmör.

Kalkonpastramin kan även uteslutas om du vill ha vegetariskt.
Se fler recept från

Du är vad du äter


Ingredienser

  • 6 skivor kalkonpastrami med örtkryddor
  • 6 romansalladsblad
  • 4 stjälkar salladslök, finhackade
  • 2 msk rödlök, finhackad
  • 1 morot, finriven

Cashewnötssmör

  • 2 dl cashewnötter
  • 1 msk sesamfrön
  • 1 msk olivolja

dressing

  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk tahinipasta

Gör så här

  1. Lägg ut ett blad romansallad, lägg på kalkonpastramin.
  2. Lägg i lite av löken samt moroten.
  3. Klicka på cashewnötssmöret.
  4. Avsluta med att ringla över lite av dressingen.
  5. Rulla ihop och montera samman med en tandpetare.
  6. Cashewnötssmör
    Kör till en slät massa med en stavmixer eller i en matberedare.
  7. Dressing
    Rör ihop i en skål och servera till rullarna.