Fylld frukostkorv

Fylld frukostkorv
Foto: Husmorsorna
Anette Rosvall och Emma Hamberg
Anette Rosvall och Emma Hamberg

Fylld frukostkorv

6 ingredienser

Det blir mycket korv i vår familj. Men jag har fått för mig att tonåringar gillar korv och det känns lite som om man hänger i en korvmoj. /Anette Rosvall

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 4 msk bostongurka
  • 4 msk crème fraîche
  • 2 msk stark senap
  • salt (efter smak)
  • peppar (efter smak)
  • 4-6 frukostkorv (tjocka)

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda bostongurka, crème fraiche, senap, salt
  3. och peppar.
  4. Skär ett snitt längs med korven och lägg i fyllningen.
  5. Gratinera i ca 15 minuter.
  6. Servera gärna med hemmagjort potatismos.