Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Galant pasta med getost och basilika
Foto: Fredrik Sandin Carlson
Galant pasta med getost och basilika
18
Spara
Av:
Anders Levén
Från:
Köket
11
ingredienser
Pasta
Snabbt
Vardagsmiddag
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
600 g färsk pasta (tagliatelle el. fusilli)
100 g getost
100 g parmesanost
20 blad fin basilika
1 dl olivolja
1 dl grädde
6 kronärtskocksbottnar
1 rödlök
2 tomater
salt
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Koka pasta riktigt al dente i vatten, salt och lite olja.
Fräs skivad kronärtskocka i olja i en belagd panna.
Tillsätt skivad lök och fräs lite till. Lyft sedan över pastan till en vid panna och slå i grädden som får ett uppkok.
Tillsätt grönsakerna och smula i getosten . Lyft upp på tallrik.
På med basilika, riven parmesan, tärnad tomat utan kärnor och grovmalen svartpeppar direkt ur kvarnen.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut