Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Kurser
Sök
visa meny för konto
Pastarullar fyllda med spenat, cashewnötter, tomatsalsa och blandad sallad
Foto: Fredrik Sandin Carlsson
Pastarullar fyllda med spenat, cashewnötter, tomatsalsa och blandad sallad
2
Spara
Av:
Anders Dahlbom
Från:
Nyhetsmorgon
15
ingredienser
Ingredienser
400 g nötfärs
8 pastaplattor (lasagne)
100 g cashewnötter
2 morötter
4 tomater
2 msk honung
0,5 citron, skalet
50 g spenat
salladsmix
1 dl crème fraîche
0,5 dl mjölk
smör
olja
salt
peppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Stek nötfärsen i smör och olja. Krydda med salt och peppar. Rosta nötterna.
Blanda ner dem i färsen och låt dem steka med en stund. Finhacka en halv
Rödlök. Skär ner tomaterna grovt. Ha ner lök och tomater i en kastrull med
Lite olja. Tillsätt honung och låt det koka ihop.
Dela pastaplattorna i två delar. Lägg ner dem i kokande vatten och koka
Enligt anvisning på paketet. Lägg upp pastaplattorna att rinna av på en
Handduk. Salta på dem.
Blanda ner spenat och salsa i färsen och lägg röran på de avrunna
Pastaplattorna. Vik över eller rulla ihop.
Finstrimla morötterna och andra rödlökshalvan. Lägg ner strimlorna att bli
Krispiga i iskallt vatten en stund. Blanda ihop med salladen i en skål.
Droppa över lite olivolja. Blanda creme fraiche och mjölk i en skål. Lägg
Upp pastarullarna på tallrikar. Ringla över cremefraiche- och
Mjölkblandningen. Raspa över citronskal och avsluta med sallad.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut