Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Rör ner blandningen i ägg och sockersmeten.
Häll i det heta vattnet och arraksaromen sist.
Smörj och bröa en form.
Grädda bottnarna i 25-30 minuter.
Choklaganache
Hacka chokladen fint.
Värm grädden i en kastrull. Slå grädden över den hackade chokladen lite i taget och rör kraftigt tills all choklad har smält och det har blivit en jämn smet.
Tillsätt smöret i små bitar och rör i smeten tills smeten blir blank.
Montering
Dela bottnen i tre delar.
Skiva jordgubbarna. Fyll två varv med ganache och skivade jordgubbar.
Vispa grädden.
Smält chokladen och fyll en spritspåse med den smälta chokladen.
Ta ett bakplåtspapper och lägg på en plåt och spritsa ut kungakronor på pappret.
In med plåten i kylen.
Garnera tårtan med vispgrädde använd en slickepott över hela tårtan.
Fyll en sprits med vispad grädde. Spritsa tårtan med grädde.
Dela några av jordgubbarna och behåll några hela.
Dekorera tårtan fint med jordgubbarna och ätbara blommor.