Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Ocrasallad
Ocrasallad
0
Spara
Av:
Alexandra Zazzi
Från:
Köket
9
ingredienser
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
1 förp okra [440 g]
3 msk olivolja
1 gul lök, finhackad
2 klyftor vitlök, finhackade
7 tomater, urkärnade och skalade
0,5 krm paprikapulver
0,5 dl färsk bladpersilja, hackad
salt
peppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Fräs löken och vitlöken gyllene. Lägg i paprikapulver och tomat. Koka upp och låt sjuda i tio minuter. Tillsätt ocran, hälften av persiljan, peppar och salt. Låt sjuda i 20 minuter. Garnera med resten av persiljan. Servera varm eller kall.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut