I samarbete med FELIX

Snabbt, gott och SÅ enkelt!

Snabbmat, vardagsmat, förrätt eller perfekt tilltugg på festen? Med ekologiska potatisbullar kan du göra spännande och snabba rätter i en handvändning.

Potatisbullar kanske känns som enkel familjemat, något man vet barnen tycker om. Mer spännande än så blir det inte - tänker många.

Men med Felix nya ekologiska potatisbullar går det att trolla fram små exklusiva rätter, som även vuxna älskar - och som man kan variera tillbehöret i all oändlighet!

Vad sägs om dessa utsökta potatisbullar med chevreost, rödbetor, fikon och ringlad honung över? Bara skiva rödbetor och stek både dem och potatisbullarna lite snabbt i olja, salt och peppar, några rosmarinskvistar och balsamicovinäger. Lägg över allt i en ugnssäker form tillsammans med chevreost och skivade fikon. Toppa med honung. Grädda i ugnen på 225 grader tills allt har fått en fin gyllene färg. (Det går även att hoppa över stekmomentet och lägga in allt direkt i ugnen).

Voilà! Mättande, snabbfixat och så himla gott!

Vill du ha mer vegetariska tips? Klicka här för "Veggielunchen alla talar om" och "Potatisbullar på nytt sätt".

I samarbete med FELIX

Vegetariskt