I samarbete med FELIX

Snabb & mättande veggiesallad

10 m
4 - 6
Felix veggiesallad
Foto: Angelica Söderberg
Från FELIX

Den här salladen är både mättande och otroligt god. Krispiga grönsaker tillsammans med kryddiga potatisklyftor blir en perfekt sallad både som den är, men även ett perfekt tillbehör till en grillad kött - eller fiskrätt.
Och bäst av allt - den går att variera i det oändliga! Prova att lägga till vindruvor, mangobitar, jordgubbar, sockerärtor, rädisor etc.


Sugen att prova fler vegetariska recept? Testa dessa tre favoriter:

Veggie chipotle chiligryta
Filodegspaj med spenat och fetaost

8 juni 2016
Visa mer
10 m
4 - 6

Du behöver

  • 150 g sallad
  • 300 g blomkål, hackade i små bitar
  • 1 pkt Felix pommes chateau
  • 150 g fetaost
  • 1 äpple, hackat
  • 1 granatäpple, urkärnat
  • balsamico
  • salt & peppar
  • persilja & vitlökskrydda
  • matolja

Gör så här

  1. Stek potatisklyftorna i cirka 10 minuter i lite olja och krydda med exempelvis persilja & vitlökskrydda, salt och peppar.
  2. Lägg upp sallad, blomkål, äpple och potatisklyftorna på ett trevligt fat. Smula över fetaosten och granatäppelkärnorna och ringla balsamico över salladen. Voilà!
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med FELIX

Fler goda recept