Wraps med skink- och kalkonfyllning

7 röster
4
Wraps med skink- och kalkonfyllning
Foto: TV4
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 tunnbröd
  • 4 skivor kokt skinka
  • 4 skivor rökt kalkonbröst
  • 0,25 huvud isbergssallat
  • 1 morot
  • 2 tomater
  • 0,25 purjolök

Dressing

  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • salt och malen vitpeppar

Gör så här

  1. Skala moroten och skär den i tändstickssmala strimlor. Koka dem en halv minut i lättsaltat vatten. Låt kallna helt. Rör samman crème fraiche, majonnäs, salt och peppar till en dressing. Strimla isbergssallat och purjo. Vänd ner i dressingen. Skär tomaterna i skivor.
  2. Bred ut tunnbrödskivorna på arbetsbänken. Lägg på skinka och kalkonbröst på den ena halvan av bröden. Fördela salladsröran, morotsstrimlorna och tomatklyftorna ovanpå. Rulla ihop från den fyllda halvan mot den tomma till en tät rulle.
  3. Slå in i papper och ta med på utflykt eller snitta rullen och servera som en förrätt.
11 juli 2011

Fler goda recept