Wraps med skink- och kalkonfyllning

Wraps med skink- och kalkonfyllning
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Wraps med skink- och kalkonfyllning

11 ingredienser

Ta med tunnbrödrullen på utflykt! Gott som lättlunch eller mellanmål.

Ingredienser

portioner
  • 4 tunnbröd
  • 4 skivor kokt skinka
  • 4 skivor rökt kalkonbröst
  • 0,25 isbergssallad
  • 1 morot
  • 2 tomater
  • 0,25 purjolök

dressing

  • 1 dl crème fraîche
  • 2 msk majonnäs
  • salt
  • vitpeppar

Gör så här

  1. Skala moroten och skär den i tändstickssmala strimlor. Koka dem en halv minut i lättsaltat vatten. Låt kallna helt. Rör samman crème fraiche, majonnäs, salt och peppar till en dressing. Strimla isbergssallat och purjo. Vänd ner i dressingen. Skär tomaterna i skivor.
  2. Bred ut tunnbrödskivorna på arbetsbänken. Lägg på skinka och kalkonbröst på den ena halvan av bröden. Fördela salladsröran, morotsstrimlorna och tomatklyftorna ovanpå. Rulla ihop från den fyllda halvan mot den tomma till en tät rulle.
  3. Slå in i papper och ta med på utflykt eller snitta rullen och servera som en förrätt.